Ontmoeting voor LHBTIQ 55+ Iedere tweede donderdag van de maand van 16.30 tot 19.30 uur

Roze Salon Haarlem weer van start

Regenboogvlag gemeentehuis Haarlem

Na een gedwongen sluiting van achttien maanden, opent de Roze Salon Haarlem op donderdag 9 september aanstaande eindelijk weer haar deuren.

Veilig en vertrouwd
Het is 12 maart 2020 als we op het laatste moment besluiten de deuren van de Roze Salon gesloten te houden. De berichtgeving met betrekking tot Corona was die dag te alarmerend om verantwoord open te gaan.
Veel gasten keerden teleurgesteld huiswaarts en moesten hun maandelijkse gezellige ontmoetingsgelegenheid gaan missen. Niemand kon toen weten dat het maar liefst achttien maanden zou gaan duren voordat wij eindelijk weer onze vrienden in de vertrouwde en veilige omgeving van het wijkcentrum Binnensteeds aan de Nieuwe Groenmarkt zouden kunnen ontmoeten.

Roze Buiten Borrel
Op donderdag 12 augustus jongstleden ging de Roze Salon Haarlem informeel al van start met een Roze Buitenborrel bij Dreefzicht. Deze werd drukbezocht door zowel Haarlemse roze senioren als senioren vanuit de wijde omtrekt en was als vanouds heel gezellig. Het uitzonderlijk prachtige weer die dag, heeft daar absoluut aan bijgedragen.

Roze Salon bij Dreefzicht

Programmering
Er wordt 9 september geen cultureel- of amusementsprogramma geboden. Het weerzien na die lange tijd van afwezigheid staat deze middag centraal en dat uiteraard onder het genot van het vertrouwde hapje en drankje.

Voor het komende seizoen is de programmering grotendeels bekend. Wij hebben vertrouwen dat de maatschappelijke ontwikkelingen het mogelijk maken de Roze Salon in het seizoen 2021-2022 elke tweede donderdag van de maand plaats te kunnen laten vinden.

Waar en Wanneer
De Roze Salon Haarlem vindt donderdag 9 september plaats in wijkcentrum Binnensteeds, Nieuwe Groenmarkt 20 in Haarlem-centrum.

Let op: als gevolg van de huidige coronaregels hebben we de openingstijden eenmalig aan moeten passen. Deze zijn voor september van 15.00u tot 18.00u.
Aanmelden is niet nodig, wel vragen wij je naam en telefoonnummer te registreren bij de ingang. Wij volgen bij de openstelling uiteraard de op dat moment geldende coronaregels.

WhatsApp groep opgeheven

Nu de grootste impact van de corona maatregelen steeds meer achter ons komt te liggen en er meer sociale bewegingsvrijheid is, hebben we besloten de huidige WhatsApp groep met ingang van 18 augustus jl. op te heffen. Dit hebben we ook gedaan omdat ons gebleken is dat de groep niet goed aan de verwachtingen voldeed.
De komende tijd zullen wij benutten om te kijken of er een nieuwe WhatsApp groep of -groepen kunnen worden opgezet, bijvoorbeeld voor bezoekers van de Roze Salon die belangstelling hebben voor een bepaald onderwerp of onderwerpen, zoals kunst, literatuur, film/theater, etc.

Roze Salon Haarlem, Ontmoeting voor lhbti 55+

Plaats een reactie