Ontmoeting voor LHBTIQ 55+ Iedere tweede donderdag van de maand van 16.30 tot 19.30 uur

Roze Salon Start weer!

Eindelijk

Haarlem – Eindelijk is het zover. De Roze Salon zal haar deuren op donderdag 14 oktober aanstaande weer openen op de gebruikelijke tijden. Onze gasten zijn die dag als vanouds welkom van 16.30u tot 19.30u in wijkcentrum Binnensteeds. Dat is weer mogelijk nu de 1,5 meter-maatregel is komen te vervallen. 
Uiteraard zal de Roze Salon verantwoord worden ingericht zodat iedereen zich prettig voelt tijdens hun verblijf en de presentatie van het programma.

Presentatie magazine Roze Mug
De week van 11 tot met 17 oktober staat in het teken van Nationale Coming-Outdag en ook het programma van de Roze Salon is daarop afgestemd. 
Die middag wordt speciaal voor de bezoekers van de Roze Salon het unieke Haarlemse magazine Roze Mug gepresenteerd.

Het magazine schetst een beeld van hoe het was en is om vanaf de tweede helft van de 20e eeuw tot nu als LHBTI in Haarlem te wonen, leven of verblijven.
Verschillende thema’s komen in het magazine aan bod variërend van coming out, ontmoeting, evenementen, gebeurtenissen, geloof, politiek, sport, (homo)huwelijk, geschiedenis Haarlemse homobeweging, invloed landelijke politiek, ouderschap, geslachtsverandering, etc.

Speciaal voor dit magazine schreef Fredie Kuiper het Regenbooglied. Samen met Suzanne Groot (viool) en Fons Stam (bas) geeft zij een kort optreden en brengt zij dit lied ten gehore. 

Het magazine Roze Mug is een initiatief en productie van Gay-Haarlem en is mede mogelijk gemaakt door de Haarlemse Regenboogpartners Bureau Discriminatiezaken Kennemerland, COC Kennemerland, Gay-Haarlem en de Regenbooggemeente Haarlem.

Roze Salon Haarlem, Ontmoeting voor lhbti 55+

Plaats een reactie