Ontmoeting voor LHBTIQ 55+ Iedere tweede donderdag van de maand van 16.30 tot 19.30 uur

Sylvia Weijmer in de Roze Salon

Silvia Weijmer
Silvia Weijmer

Haarlem – Na een wat aarzelende heropening van de Roze Salon in februari jongstleden, worden de deuren eindelijk wijd opengezet en zal donderdag 10 maart zangeres en actrice Sylvia Weijmer optreden in Roze Salon Haarlem.

Eerder trad Sylvia Weijmer op bij de presentatie van het magazine Roze Mug in de Philharmonie op 11 oktober 2021 waar zij op de vleugel werd begeleid door Alberto Klein Goldewijn.

Naar aanleiding van dat succesvolle optreden heeft zij onlangs op uitnodiging van de Haarlemse Regenboogpartners, de opening van het Queer Café in het Badhuis Leidsebuurt enkele liedjes gezongen. En nu komt Sylvia ook naar de Roze Salon Haarlem.

Op het repertoire van Sylvia staan liedjes van Toon Hermans, Brigitte Kaandorp en herschreven liedjes met een roze tintje. Ook staat zij regelmatig op kleine podia als actrice en zangeres. Zij woont in Haarlem met haar vrouw, twee kinderen en twee vaders.

Wat: Roze Salon 55+ Haarlem | Waar: wijkcentrum Binnensteeds, Nieuwe Groenmarkt 20, Haarlem-centrum  | Wanneer: donderdag 10 maart 2022, 16.30u; toegang vrij.

Roze Salon Haarlem, Ontmoeting voor lhbti 55+

Plaats een reactie